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Registros recuperados : 62 | |
3. | | PIO-RIBEIRO, G.; ASSIS FILHO, F. M. Doencas do caupi (Vigna unguiculata (L.) Walp.). In: KIMATI, H.; AMORIM, L.; BERGAMIN FILHO, A.; CAMARGO, L.E.A.; REZENDE, J.A.M., (Ed.). Manual de fitopatologia. 3ed. Sao Paulo: Agronomica Ceres, 1995-1997. v. 2, p. 233-244 Biblioteca(s): Embrapa Meio-Norte. |
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4. | | REDDY, D. V. R.; SATYANARAYANA, T.; MUNIYAPPA, V.; PIO-RIBEIRO, G. Advances in the identification and management of tospoviruses affecting tomato. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON THE PROCESSING TOMATO, 1., INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON TROPICAL TOMATO DISEASES, 1., 1996, Recife. Proceedings... Alexandria: ASHS / IPA, 1997. p.124-125. Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
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6. | | CATARINO, A. M.; FAJARDO, T. V. M.; PIO-RIBEIRO, G.; NICKEL, O.; REVERS, L. F. Absolute quantification of grapevine leafroll-associated virus 4 by Taqman real time RT-PCR in infected grapevines. Journal of the Brazilian Society for Virology, Novo Hamburgo, v. 18, p. 184-185, 2013. Suplemento. Resumo publicado nos Annals of XXIV Brazilian Congress of Virology & VIII Mercosur Meeting of Virology September, 01-04, 2013, Porto Seguro, Bahia. Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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8. | | ANDRADE, G. P.; ROCHA, V. M.; PIO-RIBEIRO, G.; AVILA, A. C. de. Analise preliminar da colecao de germoplasma de Arachis spp. da Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuaria, em relacao a ocorrencia de virus. In: SIMPOSIO LATINO-AMERICANO DE RECURSOS GENETICOS VEGETAIS, 1., 1997, Campinas, SP. Programas e resumos... Campinas: IAC / EMBRAPA-CENARGEN, 1997. p.48. Editador por Renato Ferraz de Arruda Veiga, Marilene Leao Alves Bovi, Juarez Antonio Betti, Rachel Benetti Queiroz Voltan. Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
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9. | | FAJARDO, T. V. M.; RADAELLI, P.; NICKEL, O.; EIRAS, M.; PIO-RIBEIRO, G. Expression of Grapevine leafroll-associated virus 2 coat protein gene in Escherichia coli and polyclonal antibody production. Tropical Plant Pathology, Brasília, DF, v. 33, p. S286, 2008. Suplemento. Resumo. Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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11. | | RADAELLI, P.; FAJARDO, T. V. M.; EIRAS, M.; KUHN, G. B.; PIO-RIBEIRO, G.; NICKEL, O. Detecção e caracterização molecular do gene da proteína capsidial do Rupestris stem ptting-associated virus. Fitopatologia Brasileira, Brasília, DF, v. 32, p. S 130 ago. 2007. 32 Suplemento. Edição dos resumos do XL Congresso Brasileiro de Fitopatologia, Maringá, 13 a 17 de agosto de 2007. Resumo 98. Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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12. | | CATARINO, A. M.; FAJARDO, T. V. M.; EIRAS, M.; PIO-RIBEIRO, G.; NICKEL, O. Detection and coat protein gene characterization of grapevine virus B isolates from different grapevine species. Journal of the Brazilian Society for Virology, Novo Hamburgo, v. 18, p. 185, 2013. Suplemento. Resumo apresentado nos Annals of XXIV Brazilian Congress of Virology & VIII Mercosur Meeting of Virology, Porto Seguro, Bahia. Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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14. | | RADAELLI, P.; FAJARDO, T. V. M.; EIRAS, M.; KUHN, G. B.; PIO-RIBEIRO, G.; NICKEL, O. Caracterização molecular parcial do gene da proteína capsidial do Grapevine fanleaf virus. Fitopatologia Brasileira, Brasília, DF, v. 32, p. S 129 ago. 2007. Suplemento. Edição dos resumos do XL Congresso Brasileiro de Fitopatologia, Maringá, 13 a 17 de agosto de 2007. Resumo 97. Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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15. | | NASCIMENTO, M. B.; FAJARDO, T. V. M.; EIRAS, M.; NICKEL, O.; PIO-RIBEIRO, G. Caracterização molecular parcial de um isolado de Prunus necrotic ringspot virus de roseira. In: ENCONTRO DE INICIAÇÃO CIENTÍFICA DA EMBRAPA UVA E VINHO, 12., ENCONTRO DE PÓS-GRADUANDOS DA EMBRAPA UVA E VINHO, 8., 2014, Bento Gonçalves. Resumos... Bento Gonçalves: Embrapa Uva e Vinho, 2014. p. 11. Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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16. | | RADAELLI, P.; FAJARDO, T. V. M.; NICKEL, O.; EIRAS, M.; PIO-RIBEIRO, G. Coat protein gene expression of Grapevine virus B in Escherichia coli and polyclonal antibody production. Tropical Plant Pathology, Brasília, DF, v. 33, p. S286, 2008. Suplemento. Resumo. Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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19. | | FAJARDO, T. V. M.; NASCIMENTO, M. B.; EIRAS, M.; NICKEL, O.; PIO-RIBEIRO, G. Molecular characterization of Prunus necrotic ringspot virus isolated from rose in Brazil. Ciência Rural, Santa Maria, v. 45, n. 12, p. 2197-2200, dez. 2015. Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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20. | | NASCIMENTO, L. C. do; PIO-RIBEIRO, G.; WILLADINO, L.; ANDRADE, G. P. de; SANTOS, R. C. Obtenção de plantas de amendoim livres de vírus, através do cultivo de embriões e quimioterapia in vitro. Revista de Oleginosas e Fibrosas, v.5, n.2, p.307-312, 2001. Biblioteca(s): Embrapa Algodão. |
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Registros recuperados : 62 | |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
08/12/2017 |
Data da última atualização: |
15/12/2017 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
GUIMARAES, D. de A. B.; SILVA, N. J. de A.; BOQUIMPANI, B.; FREITAS-SILVA, O.; TEODORO, A. J. |
Afiliação: |
Deborah de Almeida Bauer Guimarães; Nathállia Jordão de Araújo Silva; B. Boquimpani; OTNIEL FREITAS SILVA, CTAA; Anderson Junger Teodoro. |
Título: |
Effect of coffee extracts submitted at different roasting levels on human prostate cancer cell line(DU-145). |
Ano de publicação: |
2017 |
Fonte/Imprenta: |
In: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS , 12., 2017, Campinas. Ciência de Alimentos e seu Impacto no Mundo em Transformação. Campinas: UNICAMP, 2017. |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
SLACA, 12. De 4 a 7 de Novembro de 2017. Ref. 71838. |
Conteúdo: |
Coffee is an important source of compounds that may play bioactive functions in human body. However, these compounds can be transformed and degraded into other harmful substances, especially when exposed to the elevated temperature. This study aimed to observe the effect of coffee aqueous extracts (CAE) on and bioactive activity on human prostate cancer cells. Robusta coffee beans were selected, green beans (GB) were milled in an analytical grinder and the light (GL), medium (GM) and dark (GD) roasted beans were roasted in a grain roaster (Gene Café®). |
Palavras-Chave: |
Coffee; Rosting. |
Thesagro: |
Câncer. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/168520/1/slaca12n22guimaraesetal.pdf
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Marc: |
LEADER 01341nam a2200205 a 4500 001 2081973 005 2017-12-15 008 2017 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aGUIMARAES, D. de A. B. 245 $aEffect of coffee extracts submitted at different roasting levels on human prostate cancer cell line(DU-145).$h[electronic resource] 260 $aIn: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS , 12., 2017, Campinas. Ciência de Alimentos e seu Impacto no Mundo em Transformação. Campinas: UNICAMP$c2017 500 $aSLACA, 12. De 4 a 7 de Novembro de 2017. Ref. 71838. 520 $aCoffee is an important source of compounds that may play bioactive functions in human body. However, these compounds can be transformed and degraded into other harmful substances, especially when exposed to the elevated temperature. This study aimed to observe the effect of coffee aqueous extracts (CAE) on and bioactive activity on human prostate cancer cells. Robusta coffee beans were selected, green beans (GB) were milled in an analytical grinder and the light (GL), medium (GM) and dark (GD) roasted beans were roasted in a grain roaster (Gene Café®). 650 $aCâncer 653 $aCoffee 653 $aRosting 700 1 $aSILVA, N. J. de A. 700 1 $aBOQUIMPANI, B. 700 1 $aFREITAS-SILVA, O. 700 1 $aTEODORO, A. J.
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
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